Slaapkamers

slaapk-xl10001

Slaapkamers hebben de afgelopen jaren een grote verandering doorgemaakt. Waren het vroeger vaak sobere ruimtes, tegenwoordig wordt er in de inrichting van een slaapkamer steeds meer gelet op design en comfort.Ook wij weten dat sfeer in de slaapkamer steeds belangrijker voor u wordt. Door de ruime keuze aan beddenen lattenbodems in combinatie met een goed en gezond matras, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Samen met de accessoires kan ook uw slaapkamer tot een sfeervolle ruimte worden gemaakt.

Dat gezond niet fraai kan zijn, is verleden tijd. Samen met u kunnen wij een passende bedombouw maken die aan al uw wensen voldoet. In combinatie met een van onze gezonde ergonomische matrassen, heeft u zo een perfect op maat gemaakte slaapkamer die helemaal bij u en uw wensen aansluit. Het op maat maken van eenslaapkamer houdt voor bed-xl10001ons natuurlijk niet op bij een bedombouw, maar ook een kast en alle verdere benodigde meubelen horen hierbij. U moet echt eens langskomen. Samen zoeken wij naar de meest geschikte slaapkamer.

Bergruimte hebben we nooit te veel. Om dit probleem op te lossen, kunnen wij een bijpassende kast leveren bij elke slaapkamer. De kasten kunnen in onze eigen meubelmakerij gemaakt worden, maar er zijn ook kasten die als bouwpakket zo gemonteerd kunnen worden.

Een kast uit onze eigen meubelmakerij is op ieders wens aan te passen. Heeft u een slaapkamer waar u maar geen
passende kast voor kunt vinden, dan hebben wij de oplossing voor u. Wij kunnen in overleg met u een passende oplossing bedenkenen uitvoeren die naadloos op uw wensen is afgestemd.

Heeft u nog vragen over de inrichting van uw slaapkamer, twijfel niet en kom langs voor het beste advies